maanantai 23. kesäkuuta 2014

hiitiä hiittiä!

Kengittäjän piti tulla tänään, mutta ei päässyt tietyn esteen takia tulemaan. Uusia kenkiä ei saatu tänään siis jalkaan, mutta käytiin silti hiitillä!
Söpö oli tänään super hyvä! Se otti tosi hyviä pätkiä, mutta laukkaili myös todella paljon. Verkattiin ensin pari kierrosta hölkkä. Söpö oli ihan outo. Se ravisteli päätään, juoksi hassusti, sekä heitti perää. Syy löytyi hupun alta, ponilla oli tukkaa korvassa, joka ärsytti hirveästi!
Mentiin kaksi hiittiä, ensimmäisellä lähtö oli aika huono, ja laukkoja tuli paljon, lopussa, kun keskittyminen herpaantui kelloon, tuli laukka, ja laukattiin maaliin. Aika oli parempi mitä ennätys sanoo.
Toisessa hiitissä alkuun tuli taas paljon laukkoja, mutta ensimmäisessä kaartessa satiin lisää vauhtia, ja mentiin nopeamman ponin rinnalla alle 3 minuutin vauhtia. Sitten tuli taas laukka, ja hyvä vauhti jäi siihen. Mentiin aika tasaista vauhtia takasuora. Vedin huput pois, jolloin saatiin taas vähän lisää vauhtia. Söpö hyytyi etusuoralla, ja laski melkein hölkkään. Maalin jälkeen se taas syttyi ja meni hirveän kovaa!
aika toiselta hiitiltä. Sekunteja jäi vielä varastoon.
Kotona kylmäilin vielä Pamelan jalkoja..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)