torstai 18. heinäkuuta 2013

Hupsis... +30 lukijaa

Taas vähän jäänyt tämä postaileminen, mutta toivottavasti se ei hirveästi haittaa.. Ei ole hirveästi ollut kirjoittelemista kun kaikki päivät olleet melko samanlaisia, eikä kuviakaan ole.

Eilen keskiviikkona Pamela ja Söpö olivat p-korttikurssilla ajoponeina. Anna ajoi Söpöä, joka näytti aika laiskalta, mutta ei varmaan sitten ollutkaan?? Varikolla se oli ainakin ihan hullu poni! Radelle kun pääsi niin oltiinkin ihan laiskoja :D Pamelaa ajoi Emmi, jonka kurssiponia ei pystytty tuomaan silloin, niin olin luvannut lainata Pamsua. Pamela oli ihan unelmaponi! Meni ihan nätisti eikä hirveemmin pistänyt vastaan. Meni myös todella hyvää ravia ja aika reippaasti. Ei yrittänyt edes takasuoralla kääntyä ympäri, eikä poislähdettäessä kääntynyt muiden perään heti portille, vaan malttoi mennä rauhassa ihan kaarteeseen asti!
Vähän ihmetytti että miten se nyt noin! Noh, jos se mulla edelleen yrittää kääntyä ja pistää vastaan ym.. niin pitää pistää Emmi ajamaan sillä sitten joku startti. Voi olla myös että Pamela on vähän viisastunut :)

Kun oltiin purettu ponit, mentiin vielä suihkuttamaan niitä vähän vedellä.. Pamelalta vaan silojen kohdalta, rinnasta, kainaloista ja takajalkojen välistä, koska Pamela ei tykkää suihkusta. Söpö kasteltiin ihan kokonaan, koska hän niin tykkää siitä! Ekaa kertaa saatiin jopa pää kasteltua ilman vikurointia.

Nyt aloin tässä ajattelemaan, että kun minulla on nyt +30 lukijaa niin voisin taas tehdä jonkun erikoispostauksen.. Kysymyspostaus, mielipidepostaus yms. Toivoisin edes jotain ehdotuksia?? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risut ja ruusut ovat tervetulleita! :)